Navigation

EN Sprachnavigation EN Alt+1 EN Servicenavigation EN Alt+2 EN Bereichsnavigation EN Alt+3 Content Alt+4 Search Alt+5

EN Sprachnavigation EN

EN Servicenavigation EN

 
 
Graubuenden

THE BUILDING

-(neues Fenster öffnet Foto in Originalgrösse)

-(neues Fenster öffnet Foto in Originalgrösse)

-(neues Fenster öffnet Foto in Originalgrösse)

Subtle Interventions

Few, minimal interventions left the stable building mostly with its own character. The roof has been insulated and reconditioned. An efficient underfloor heating has been installed in the theatre hall. Large windwo panes create the sealing of the room and allow daylight to shine through.

 

 

 

 

Specatacular Light

The stable of Monsieur Carisch allows a spectacular light. Through wooden decorations on the facade daylight can shine sparingly inside and creates a mystic atmosphere. Although the sun moves around the building, the outside-world is never visible.

 

 

 

 

New Rooms

A new concrete staircase connects the Foyer in the former shed with the large theatre hall and the small hall in the upper floor. The latter can be used for readings, chamber concerts or small conferences.

 

 

back